YouTube-toner

Blown-Away

Det är söndag och jag borde egentligen sitta och pilla med tentan som ska in i dag eller i morgon (borde förmodligen kolla upp exakt datum också). Men istället för att jag gör det jag ska göra har jag istället fastnat i träsket som är YouTube. Jag älskar det. Speciellt när fingrarna söker fram underbara sånger från unga talanger. Och inte ska jag behöva att sitta här själv och känna rysningarna löpa längs armar, ben, och rygg. Nej, självklart ska du också få chansen.

Så varsågod. Här är ett litet gäng av magisk sång och framträdande!

 

De är båda under 16 år gamla och jag är blown away. Att en av dem var tvungen att bli skickad hem gör mitt arma hjärta illa.

Hon är 11 år gammal. E L V A ! Jag fattar fan inte...

Från Australien med en av de bästa, om inte den allra bästa, versionen av klassikern.

Janet Devlin. Need I say more? Allt fungerar! Rösten, mimspelet, kroppspråket, håret, ögonen. Jag är såld för den här unga supertalangen.

 

Jag vet att det finns enorma mängder av såna här klipp på nätet. Jag vet själv att jag har i alla fall fem sex stycken till som ligger nära mitt hjärta. Men dessa är de mest nyupptäckta (med undantag för Bianca). Dela med dig av dina favoriter till mig. Jag kan inte få nog av dessa lycko- och gråtinducerande klipp.

Gillade du det här? Du kommer du att gilla...