Lugnet i stormen

I dag har jag inget ärende in till stan. Det är både skönt och också samtidigt ganska ledsamt. Varför? Jo, för det är studenttider och flaken rullar runt inne i city (förutom på de gator där de inte längre får åka...). Det låter mycket och de redan belamrade gatorna rullar långsammare än normalt.

För mig gör det ingenting att trafiken står så gott som stilla. Jag åker sällan buss inne i stan och tunnelbanan påverkas ytterst lite i det här sammanhanget. Med bra väder går det också så himla bra att bara strosa längs gatorna och titta på de unga små liven som är så glada att vara klar med gymnasiet.

Jag blir glad när jag ser flak. Jag blir glad för att det ger mig en påminnelse om min student. Min dag. Dagen som jag aldrig kommer att glömma. Dagen som blev så fantastiskt jävla bra.

Tyvärr, och jag säger tyvärr, är det många som inte tycker om den här veckan av glädje och firande. Och det är för dig som jag bäddar in ett klipp som med enkelhet får dig att lämna stressen och "oljudet" för en stund. Du får istället några minuter av vackert piano och en blick in i hur vacker jorden och universum är; bara man vågar och orkar att titta.