Meny kommer inom kort

Hej,

Du kanske märkt av att menyn här ovanför är av den mer avskalade typen. Och det stämmer verkligen. Anledningen till det är att jag inte har haft tid ännu att gå genom de drygt tusen (ca 1 100) inlägg jag förde över från min gamla blogg. Min förhoppning är att hinna gå igenom och också bygga en ny menystruktur inom en månad.

Alltså lagom till midsommar beräknar och hoppas jag på att vara klar med det arbete.

Det innebär i och för sig inte att det inte kommer att uppdateras små steg i taget.

Är det någonting som du känner saknar och tycker vore finnas som alternativ i toppmenyn, säg till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>